User Bar First

This is a debugging block

User Bar Second

This is a debugging block

Branding

This is a debugging block

Menu

This is a debugging block

Header First

This is a debugging block

Header Second

This is a debugging block

Preface First

This is a debugging block

Preface Second

This is a debugging block

Preface Third

This is a debugging block

Inhoud

This is a debugging block

Aardappel curry met bloemkool

De aardappelen schillen en in blokjes snijden. De fijngesneden ui en knoflook in de boter fruiten. De specerijen erdoor roeren en 1 minuut meebakken. De aardappel en bloemkool toevoegen en omscheppen. Kokos en melk erbij schenken. Suiker en citroensap toevoegen en alles in 15 minuten gaar laten worden. De aardappelen en bloemkoolroosjes moeten heel blijven. De koriander fijn knippen en over het gerecht strooien.

Gebakken aardappelschijfjes met oesterzwammen

Stoom of kook de aardappelen in de schil bijna gaar. Snij intussen de oesterzwammen in reepjes. Pel de aardappelen en snij ze in plakjes. Verwarm de olijfolie in de wok en bak de oesterzwammen samen met de aardappelen op een vrij hoog vuur (ongeveer 5 minuten). Roer af en toe, kruid met tijm. De aardappelen moeten goudbruin gebakken zijn. Bestrooi met zout en peper. 
Tip: u kan een restje gare aardappelen gebruiken

Subscribe to RSS - Aardappel

Postscript First

This is a debugging block

Postscript Second

This is a debugging block

Postscript Third

This is a debugging block

Postscript Fourth

This is a debugging block