User Bar First

This is a debugging block

User Bar Second

This is a debugging block

Branding

This is a debugging block

Menu

This is a debugging block

Header First

This is a debugging block

Header Second

This is a debugging block

Preface First

This is a debugging block

Preface Second

This is a debugging block

Preface Third

This is a debugging block

Inhoud

This is a debugging block

Ingredienten: 

400 g oesterzwammen - 8 aardappelen - 2 cl olijfolie - 1 takje tijm - peper en zout.

Bereiding: 

Stoom of kook de aardappelen in de schil bijna gaar. Snij intussen de oesterzwammen in reepjes. Pel de aardappelen en snij ze in plakjes. Verwarm de olijfolie in de wok en bak de oesterzwammen samen met de aardappelen op een vrij hoog vuur (ongeveer 5 minuten). Roer af en toe, kruid met tijm. De aardappelen moeten goudbruin gebakken zijn. Bestrooi met zout en peper. 
Tip: u kan een restje gare aardappelen gebruiken

Postscript First

This is a debugging block

Postscript Second

This is a debugging block

Postscript Third

This is a debugging block

Postscript Fourth

This is a debugging block