- 400 g vastkokende aardappelen
- 1 teentje knoflook
- 1 theel geelwortelpoeder (kurkuma)
- ½ theel gemberpoeder
- 1 ui - 3 eetlepels kokos
- 1 theel citroensap
- 200 g bloemkoolroosjes
- 2 eetlepels boter
- 1 eetlepel kerriepoeder
- ½ theel komijnzaadjes
- 2 dl melk
- mespunt suiker
- paar takjes koriander
De aardappelen schillen en in blokjes snijden. De fijngesneden ui en knoflook in de boter fruiten. De specerijen erdoor roeren en 1 minuut meebakken. De aardappel en bloemkool toevoegen en omscheppen. Kokos en melk erbij schenken. Suiker en citroensap toevoegen en alles in 15 minuten gaar laten worden. De aardappelen en bloemkoolroosjes moeten heel blijven. De koriander fijn knippen en over het gerecht strooien.