User Bar First

This is a debugging block

User Bar Second

This is a debugging block

Branding

This is a debugging block

Menu

This is a debugging block

Header First

This is a debugging block

Header Second

This is a debugging block

Preface First

This is a debugging block

Preface Second

This is a debugging block

Preface Third

This is a debugging block

Inhoud

This is a debugging block

Ingredienten: 
  • 400 g vastkokende aardappelen
  • 1 teentje knoflook
  • 1 theel geelwortelpoeder (kurkuma)
  • ½ theel gemberpoeder
  • 1 ui - 3 eetlepels kokos
  • 1 theel citroensap 
  • 200 g bloemkoolroosjes
  • 2 eetlepels boter
  • 1 eetlepel kerriepoeder
  • ½ theel komijnzaadjes
  • 2 dl melk
  • mespunt suiker
  • paar takjes koriander
Bereiding: 

De aardappelen schillen en in blokjes snijden. De fijngesneden ui en knoflook in de boter fruiten. De specerijen erdoor roeren en 1 minuut meebakken. De aardappel en bloemkool toevoegen en omscheppen. Kokos en melk erbij schenken. Suiker en citroensap toevoegen en alles in 15 minuten gaar laten worden. De aardappelen en bloemkoolroosjes moeten heel blijven. De koriander fijn knippen en over het gerecht strooien.

Postscript First

This is a debugging block

Postscript Second

This is a debugging block

Postscript Third

This is a debugging block

Postscript Fourth

This is a debugging block